Chronic Cellars Sonoma

Chronic Cellars Sonoma fra Paso Robles blev grundlagt tilbage i 2004 af brøderne Josh og Jake Beckett. De kombinerede deres vinfremstillingsevner med deres sans for humor til at gøre en idé til virkelighed. Ved hjælp af to tons af de bedste – eller ‘kroniske’ (Cronic) druer til at fremstille killervin.

At vokse op i Paso Robles i en vinfamilie betød, at pligter kom i form af at vaske tønder, slå gærende druer ned og arbejde på aftapningslinjen. Naturligvis var Beckett-brødrene bestemt til at lave juice (vin).

Chronic Cellars Sonoma handler om at bruge de bedste druer, eller som brødrene omtaler dem, “kroniske” druer for at lave alvorlig god vin til folk, der ikke tager sig selv for alvorligt. Når man lægger sin vingård lokalt, giver det sine frynsegoder. Brøderne kender alle de bedste drueavlere i Paso Robles. De har samarbejdet med disse naboer og venner for at opbygge et episk netværk. Josh kan så vælge de druer, han vil have, til alle sine forskellige blandinger.

Josh og Jake samarbejder med en barndomsven og kunstner. Hans stil er grafiske lineouts perfekt fanger deres dobbeltoptagelsesvision for mærket.

På vingården er der selvfølgelig smagelokaler, så har man tid og lige kommer forbi – så kig ind. Dawn Beckett står klar til at servere vinene og klare gerne en kæk bemærkning henover baren. Det er naturligvis også muligt at handle lidt vin, når man nu er kommet forbi.

Over et årti senere, med et arsenal af priser, fortsætter Chronic Cellars med at forstyrre vinindustrien med spændende vin sammensætninger og sjove, farverige etiketter.

Læs mere om vingården, klik her.

Filter
 • ,

  Chronic Cellars Suite Cabernet Sauvignon 2018

  0 out of 5
  DKK 149,00
 • ,

  Chronic Cellars Stone Fox 2016

  0 out of 5
  DKK 209,00 DKK 199,00
 • ,

  Chronic Cellars Suite Petite 2017

  0 out of 5
  DKK 149,00
 • ,

  Chronic Cellars Purple Paradise 2017

  0 out of 5
  DKK 149,00
You've just added this product to the cart: