Wachau

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven:

 • 0 out of 5

  Tegernseerhof Grüner Veltliner Federspiel 2016

  Dette er en kompleks og klassisk Grüner Veltliner hvidvin med klar farve, delikat duft, fin og elegant frugtsmag samt en behagelig eftersmag.
  119.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Grüner Veltliner Kamptal Reserve 96.13 – 2013

  I 2013 var Peter Senior alvorligt syg, og det var derfor Peter junior der stod for hele produktionen - blot 17 år gammel! Det klarede han med bravour og som gave fik Peter mulighed for at lave denne vin - som er høstet på min. 50 år gamle stokke, tilsat en minimal smule naturgær og sulfitter.
  329.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Weisburgunder 2015

  Denne vin bliver faktisk kun lavet til det danske marked. Indtil 2015 årgangen blev druerne solgt til deres nabo. Der produceres blot 1200 flasker årligt. Alle druer høstes ved håndkraft. Druerne er ca. 20/25 år gamle og vokser på marken/bjerget Kogelberg.
  129.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Riesling Riserve”Zöbinger Heiligenstein 2013

  I juli blev de vinstokke udtyndet til 7 druer til hver klase. De sidste druer fra Heiligenstein blev høstet i slutningen af oktober i hånden. Druerne bliver forsigtigt afstilket og nænsomt presset. Efter blød presning blev mosten let filtreret og gærer langsomt i de kontrollerede-afkølede rustfri ståltanke. Denne Riesling er gemt i den naturligt airconditionerede kælder ved 10 ° C og aftappet om sommeren.
  229.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Grüner Veltliner 2015

  Grüner Veltliner”Niederösterreich”, er et blend af forskellige marker på lidt yngre stokke. En vin med en frisk syre, med nuancer af grønne æbler og hyldeblomst. Let perlende og velegnet som apertitif elller lign
  100.00 DKK
 • 0 out of 5

  Weingut Emmerich Knoll Riesling Ried Schütt Smaragd 2012

  En meget krydret Riesling med herlige associationer til reineclaude, mango og passionsfrugt, der bliver pakket ind i moden citrus og pikante noter af botrytis. Meget aromatisk og fyldig, nærmest silkeagtig i munden, men også så frisk og mineralsk, at vinen forbliver læskende og i fuld balance.
  400.00 DKK
 • 0 out of 5

  Weingut Emmerich Knoll Riesling Ried Loibenberg Federspiel 2016

  Vinen kommer i den såkaldte federspiel kvalitet, der i Wachau indikerer, at vinen er frisk og tør, og at alkoholindholdet ligger mellem 11,5 og 12,5%. En nærmest let, men fascinerende nuanceret Riesling som viser en forbløffende integration mellem modne citrus elementer og rigt facetterede friske krydderurter i såvel næse som mund.
  199.00 DKK
 • 0 out of 5

  Weingut Emmerich Knoll Grüner Veltliner Ried Loibenberg Smaragd 2012

  En vin med mange eksotiske noter til næsen i kombination med et godt drys af pirrende hvid peber. Enestående inspirerende i glasset. Det er sådan en vin man bare burde lade stå i glasset for at få lov til at opleve de små nye sensationer, som hele tiden bliver fyret af til næsen.Fyldig, frisk, aromatisk og gnistrende ren i munden. En vin som på smukkeste vis indeholder de tre elementer som Emmerich Knoll senior og junior går efter i deres vine: "Elegance og kompleksitet uden den umiddelbare glæde ved vinen i glasset sættes over styr"
  325.00 DKK
 • 0 out of 5

  Weingut Emmerich Knoll Grüner Veltliner Vinothekfüllung Smaragd 2014

  Rig og eksotisk i næsen med markante noter af botrytis. Blomstrende og meget aromatisk i munden, men qua sine herligt modnede citrus aromaer, gnistrende rene friskhed og store mineralitet bevarer vinen på mirakuløs sin elegance.Vinen åbner på et artistisk niveau, er er berømt for at bevare sine kvaliteter i op til 20 år fra høståret.
  399.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Grüner Veltliner Reserve ”Terrassen” 2015

  Medium grøn-gul farve med sølvreflekser. Delikat gul æblefrugt, tobak og anis, mineralsk berøring, lidt tilbageholdt. Mellemkrop, hvidt æble, frisk struktureret, frugtagtig sødme i slutningen, lime eftersmag. Klar til at drikke nu.
  229.00 DKK