Mallorca

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven:

 • 0 out of 5

  Twenty Twelve Red 2016 – Es Fangar

  På ganen frisk og lys. Frugt og fløjlsagtig glat med modne tanniner. Rund med en langvarig afslutning. Bærrene vælter frem og ud på tungen. Et fløjlstænk af Callet druen. 

  I duften finder vi et generøst af frugter med violer, sort peber, middelhavets krydderier, herunder timian og rosmarin.

  159.00 DKK
 • 0 out of 5

  Twenty Twelve Pink 2016 – Es Fangar

  På ganen er denne rosévin frisk og frugtagtig med god syre. Mellemfylde (krop) med røde frugtnoter. Saftig, med en mellemlang til lang afslutning.

  På næsen finder vi en bred vifte af aromaer, fra friske røde frugter (jordbær og kirsebær) til røde blomster (roser) med en mineralsk baggrund. 

  159.00 DKK
 • 0 out of 5

  Lo Cortinel 2015 – Es Fangar

  Strågul farve med hvidguld nuancer. Lys og klar. De aromaer, der findes i næse, er klare dufte af frugter som melon, æble, pære og abrikosjuice. I smagen fornemmes citrusskal, pink grapefrugt, honning og krydderier som vanilje. Den modne frugt og fadnoterne er til stede. 

  279.00 DKK
 • 0 out of 5

  Sa Fita 2017 – Es Fangar

  Direkte og rent på ganen, fuld af karakter. Frisk frugtagtig syre. Eksplosioner af hvide frugter og blomster, med en lang cremet afslutning.

  Duften er aromatisk med kandiseret hvide frugter og modne æbler. I baggrunden kvæde gelé, fine krydderier og en lang række af Middelhavet aromatiske krydderurter.

  189.00 DKK
 • 0 out of 5

  Elements 2012 – Bodegas Es Fangar

  Elements 2012 er en elegant, fyldig og meget indbydende rødvin med modne silkebløde tanniner og en super kombination af frugt og fadelementer. Duften domineres af rød frugt og sorte skovbær, samt noter af vanilje, sort peber, og krydderurter. Eftersmagen er lang og vedholdende.Es Fangar er biodynamisk og certificeret vegansk.
  269.00 DKK
 • 0 out of 5

  4 Kilos – 4 Kilos 2014

  4Kilos årgang 2014 består af 100% Callet. Vinen har lagret 14 måneder på medium toasted Allier-fade.Flot aroma af mørk frugt, solbær, kaffe, ribs og lakrids. Smagen har en fin cremet struktur og byder på nuancer af solbær, mokka, peber og kakao. Det kølige og mineralrige terroir skinner igennem i vinens flotte struktur og eftersmagens saftige frugtsyre.
  399.00 DKK 329.00 DKK
 • 0 out of 5

  4 Kilos – 12 Volts 2015

  Aroma af mørk frugt, ristet træ, kaffe, ribs og anis. På tungen rammes man af en fantastisk kompakt, men samtidig ren frugt. I en cremet struktur byder vinen på smagsnuancer som f.eks. brombær, skovbær, mokka, peber og lakrids. Vinen har en overvældende smagsintensitet, men den kommer aldrig ud af balance pga. en fornem syre og struktur.
  249.00 DKK