Californien

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven:

 • 0 out of 5

  Vintners Reserve Zinfandel 2015 Kendall-Jackson Winery

  Det er en elegant og fyldig vin med meget flot farve, intens frugtagtig duft samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt stref af ceder træ. Perfekt balance mellem træ og frugt. Topvines absolute bestseller indenfor Zinfandel.
  229.00 DKK 150.00 DKK
 • 0 out of 5

  Essential Red 2015 Bogle Vineyards

  Bogles vinagere har med mange års erfaring og traditioner leveret en meget rig, kompleks og uimodståelig vin. Dufter af moden frugt og intens med smag af boysenbær og sød kirsebær. Lækker vaniljesmag toner frem og med en saftig og silkeblød finish med fornemmelse af lakrids og krydret pibetobak, er denne vin en ubeskrivelig oplevelse.
  202.00 DKK 149.00 DKK
 • 0 out of 5

  Old Zinfandel 2016 Bogle Vineyards

  Farven er dyb rød med blå toner. En yderst koncentreret, fyldig og intens Zinfandel. Sort peber og cedertræ samt sorte bær træder straks frem i smagen. Eftersmagen rummer både saft og kraft.En rigtig klassisk Zinfandel, der både er meget intens og blød.
  182.00 DKK 149.00 DKK
 • 0 out of 5

  Cabernet Sauvignon Alexander Valley 2014 Lake Sonoma Winery

  Denne Cabernet Sauvignon udtrykker varm chokolade, kaffe og brune sukker noter i næsen. I smagen er der saftige solbær, kirsebær og kakao. Mod slutningen mærker man de bløde tanniner, let krydret og en lang afslutning.

  299.00 DKK
 • 0 out of 5

  Chardonnay 2015 Valley Of The Moon

  Denne klassiske Sonoma Coast Chardonnay byder på fremherskende aromaer af ferskenblomst, bagt pære, vanilje og citrus noter. Moden frugt og velintegrerede fadtoner i flot balance med god syre, som danner en frugtig og lang eftersmag.
  229.00 DKK
 • 0 out of 5

  Zinfandel 2015 Valley Of The Moon Winery

  Krydret, mørk kirsebær i smagen med god fyldige samt velafbalanceret tanniner og egetræsfadet fornemmes flot. Denne Zinfandel er drikkeklar nu men har også et flot gemmepotientiale.Husk Dry Creek Zinfandel er køligere end det sædvanlige overfede Zinfandel.
  249.00 DKK
 • 0 out of 5

  Vintners Reserve Chardonnay 2016 Kendall-Jackson Winery

  Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag. Ren nydelse ...
  229.00 DKK 150.00 DKK
 • 0 out of 5

  Cabernet Sauvignon 2015 Valley Of The Moon Winery

  Denne saftige, fyldte Cabernet Sauvignon tilbyder friske noter af blomme og kanel, kaffe og friske peberkorn i næsen. Frugtig chokoladebeklædt kirsebær, espressobønne og varme krydderier smager sammen med det karameliserede egetræs noter, der giver en lang og elegant afslutning.
  299.00 DKK
 • 0 out of 5

  Pinot Noir 2016 Valley Of The Moon

  Man fornemmer fine noter af jordbær og kirsebær med et strejf af violer. Flot lys kirsebær farve med flotte tanniner og en god fedme. Vinen er velafbalanceret, smidig og elegant. Flot Pinot Noir i den kølige stil.
  259.00 DKK
 • 0 out of 5

  Russian River Chardonnay 2014 Lake Sonoma Winery

  En rig og fed Chardonnay, som er et smukt eksempel på perfekt afbalanceret frugt fra en af USA´s mest anerkendte områder, nemlig Russian River Valley. Aromaer af lemon key pie og vanilje. I smagen tropiske frugter, godt integreret ristet eg med en dejlig lang afrundering. 

  249.00 DKK
 • 0 out of 5

  Zinfandel 2014 Dry Creek Valley Lake Sonoma Winery

  Krydret mørke nuancer af aromaer, som tørret ingefær, hvid peber, mørk kirsebær, chokolade. Frugtig smag med kirsebær, chokolade, lang krydret egetræ, kanelstang og karamel. Masser af terrior. Stærk vellavet og forfriskende Zinfandel i den måde, en Dry Creek Zin skal være!

  249.00 DKK
 • 0 out of 5

  Pinot Noir Sonoma 2014 Lake Sonoma Winery

  Lys Pinot Noir med moden kirsebær med en anelse syren, vanille og hvid peber. Klassisk udtryk for Pinot Noir. Aromaer af blomme, bagte krydderier og cedertræ. På ganen åbner denne Pinot Noir sig med kirsebær cola, et strejf af ristet egetræ, brunt sukker og en silkeagtig sød kakaofinish ..

  275.00 DKK