The Goose

The Goose vine-serien er virkelig unik, da alt vin er håndlavet i højderne på de nordlige skråninger af Outeniqua-bjergene, som ligger i hjertet af Garden Route, Sydafrika.

The Goose vinområdet ligger i Upper-Langkloof betegnelsen, uden tvivl den sydligste og koldeste region indenfor vinproduktion. Disse ekstreme klimaforhold sikrer unikke druer med en kompleksitet af frugt, der er håndlavet til verdensklasse vin.

Goose Wines ejes af Retief Goosen, som ikke kun er en verdenskendt professionel golfspiller, men også en lidenskabelig vinelsker. Retief er en af ​​de meget få golfspillere, der ejer sin egen vingård og producerer sine egne vine under Goose-mærket i Sydafrika. Goose Wines er vokset gennem årene til at blive et verdensomspændende anerkendt vinmærke. Nydt og værdsat af mange loyale vindrinkere.

Retief og hans partner, Werner Roux, er forpligtet til at fortsætte deres rejse som venner i vinbranchen og til at dyrke dette mærke af vin til kærlighed og glæde for alle, der smager og elsker Goose-vinene.

Se mere på The Gooses hjemmeside, klik her.