Sequoia Grove Winery

Sequoia Grove Winery er en familieejet vingård grundlagt i 1979 i noget så fornemt som en 110 år gammel lade. Vingården ligger op til en lund af Sequoia-træer i Rutherford, Napa Valley. I dag er vingården ejet af Kopf-familien, der ejer Kopbrand, et New York-baseret vin- og distributionsselskab, der blev grundlagt af familien i 1944. Lokalt besidder de også St. Francis Winery i den nærliggende Sonoma County og 50% af Domaine Carneros.

Her har familen finpudset deres håndværk en sådan grad. at de nu laver cabernet sauvignon og andre Napa Valley-vine i verdensklasse. Vinene her er med både elegance, finesse, struktur og balance. Vinhusets filosofi er udelukkende at lave vine, der reflekterer områdets særlige karakter. Sequoia Grove Winery har slået sig fast som en af de førende cabernet sauvignon-producenter i Napa Valley.

Til vingården hører 24 hektar og derudover har Sequoia ydeligere 50 hektar ved Tonella Ranch Vineyard. Begge placeret i hjertet af Rutherford, hvor det gode klima samt den grusede lerjord giver en helt særlig og karakter til de forskellige Bordeaux-sorter, som huset benytter sig af.

Denne lille charmerende flotte vingård har et hyggeligt smagerum i den 150 årige lade. Vingården er lige uden for Highway 29, en kilometer nord for Oakville-købmanden. Indersiden af ​​denne “lade” er blevet yderst renoveret og skaber et varmt elegant og intimt smagsmiljø. Man ser hurtigt, hvordan vingården tog sit navn, da der er to store Sequoia-træer, som vokser lige uden for hovedindgangen til smagsrummet samt en lille række ekstra træer nær picnicområdet (100 + årige træer). Sequoia Grove Winery er placeret i Rutherford Appellation og sidder på 22 hektar.

Læs mere om vingården, klik på deres hjemmeside her.