Samsoe Landkoekken

Samsoe Landkoekken laver håndlavede specialiteter til kvalitetsbevidste ganer med trang til god smag. Stort set alle ingredienser er hentet fra den samske natur, mest af alt fra vores landmandssted, hvor den gamle have hvert år fyldes med alskens frugter og bær.

Naturen og årstiderne er hele filosofien bag vores forretning. Vi er heldige at bo på en altid smuk og stille plet midt i Kattegat, en ø, der året rundt byder på masser af store og små begivenheder.

Forårets Samsø er en ø fuld af lugte, farver og forventning. Huse og både får en overhaling. Lyset bliver dagligt stærkere over landskabet. Træer og buske får blade på igen – og op af jorden pibler de første spæde blomster og grøntsager. Der holdes øje med vejret: Hvor længe varer nattefrosten ved? Hvor meget regner det? Ting der har stor betydning for høsten og dermed for kvaliteten af øens livsvigtige produktion af frugt og grønt. “Danmarks spisekammer” har man kaldt Samsø – og hvor gode varerne i spisekammeret bliver det enkelte år, det begynder vi at ane med forårets udvikling.

Sommeren på Samsø husker vi altid som gylden og solrig, uanset hvor meget regn der falder. Øen har da også i gennemsnit cirka 10% flere soltimer end resten af Danmark.  Det sætter sit præg på Samsø i sommerkjolen.

læs mere om Samsoe Landkoekken på deres hjemmeside, klik her.