Rubinelli Vajol

Rubinelli Vajol blev grundlagt af en familie, hvis generationer har boet i Valpolicella. Gaetano Rubinelli købte dette dejlige landsted, fascineret af dets perfekte omgivelser og beliggenhed i hjertet af Valpolicella.
Han havde projiceret og bygget Chievo-dæmningen langs floden Adige. Således fik de leveret elektricitet til alle Veronese industrier i begyndelsen af ​​århundrede. I løbet af årene besluttede Rubinelli familien at begynde deres egen produktion af vin. Deres drøm drøm om at udtrykke delikatesse og fremragende karakter af deres jordprodukt blev realiseret!. Druer i høj kvalitet takket være vækst og modning i en ideel ramme: jorden … solen … og det blide klima og den bløde brise fra Conca del Vajol.

Landet Vajol ligger i centrum af Valpolicella. Deres landsteds charme, deres kældre, Corte Sant’Anna og landsbyen Vajol. Landskabet dækket af vinmarker, omkredset af en murvægge, dekoreret af oliventræer, kirsebærblomster og mandeltræer, er det meget essensen af ​​Valpolicellas klassiske skønhed. Deres lækre vin, en sublim nektar produceret af deres druer, indeholder en sød hemmelighed gemt i hjertet af Valpolicella. En langsom tid, hvor druerne modnes i dalen kysset af solen og beskyttet af de bølgende bakker. Det rigtige tidspunkt for druerne at hvile og endelig nyde søvnige drømme inden i store egetræstønder i den kølige kælder, der er indbygget i bjergsiden.

Rubinelli Vajol´s beliggende mellem den tusind år gamle Pieve di San Floriano og San Pietro i Cariano. Den største kommune i Valpolicella classica, udfolder Rubinelli Vajol landbrugsjord sig for øjet i en pragtfuld dal på 10 ha vinmarker. Alle vinmarker er sydvendte. En perfekt harmoni af skrånende marker og bakker med huset, vinkælderen og fruttaio (tørrende lofts) i centrum. De nordlige vinmarker grænser op til Comune di Fumane og Marano.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.