Quentin Jeannot

Quentin Jeannot er en familieejet vingård fra Bourgogne. I 1995 begyndte de at dyrke vinstokke. Men det var først i 1999, at Quentins forældre, Valérie og Philippe, besluttede at bosætte sig permanent på ejendommen efter at have erhvervet nogle pakker med vinstokke og den nødvendige know-how.

Quentin Jeannot startede selv med at arbejde på domænet i 2014 efter at have studeret på Davayé-skolen, en vinskole i Mâcon. Denne læseplan gjorde det muligt for ham at lære det grundlæggende i vinindustrien. Samtidig kunne han bevise sin viden og skabe succes på sit området.

Takket være en ny dynamik, der blev bragt til af Quentins unge alder, blomstrer godset fortsat. Siden oprettelsen har domænet erhvervet mere end 10 ha vinstokke i Côte de Beaune, Côte-D’Or.

Betydningen af eksport fortsætter med at stige år for år. Dette er grunden til, at domænet har gjort et ærespunkt ved eksporten af deres betegnelser. I dag er Quentin Jeannot til stede i mere end 10 lande, og hele verden kan tilfredsstille deres ganer med de 20 forskellige vine, der er fremstillet i domænet.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.