McPrice Myers Wine

McPrice Myers Wine Company er beliggende i områderne Paso Robles og Santa Barbara i Californien. Vingården laver vin fra de bedste marker i Central Coast. Vingården blev etableret i 2002 af Mac Myers. Han var en levemand, som elskede mad og vin. Derfor tog han gentagende gange til området og hans passion for begge dele, gjorde at han startede med vinproduktion.

Myers begyndte at rejse rundt til forskellige vingårde i San Luis Obispo og Santa Barbara og meldte sig frivilligt til at arbejde som kælderrotte hos en række af de bedste producenter i området. Det medførte, at Myers hurtigt fik en fornemmelse af, hvordan vinene skulle laves, så i 2002 begyndte han at lave vin selv med inspiration fra netop Rhône.

Druerne blev opkøbt hos en række vinavlere i Paso Robles og det blev til ikke mindre end 3.000 kasser udgivet i eget navn McPrice Myers Wines og 13.000 kasser under navnet Barrel 27. Lige frem til 2012 fortsatte Myers med at lave vinene under disse to brands, men siden 2013 laves alene vinene nu som McPrice Myers Wine.

Vinene er typisk blend sammensat efter samme principper som i Rhone dalen i Frankrig. Ligeledes er druerne selvfølgelig. Allerede fra hans først udgivelse af vin i 2002 modtog han store anerkendelser fra professionelle anmelder. Stilen var hermed lagt og sidenhen har han gjordt en dyd ud af at forsætte det store arbejde.

På vingården er det muligt at købe vin, spise i deres restaurant og endelig kan man overnatte på stedet.

Læs mere om vingården, klik her.