Malcaracter Wines

Malcaracter Wines blev dannet i år 2015 og er et vingårdsprojekt i Ribera del Duero uden noget andet mål end at bestræbe sig på at vende tilbage til oprindelsen af ​​den castilianske vinavl. Navnet er en hyldest til det castilianske temperament. Det er et bæredygtigt projekt, i harmoni med naturen og med terroiren, der søger at genskabe og forbedre de oprindelige sorter af vinstokke. Det er en tilbagevenden til begyndelsen af ​​Ribera del Duero.

Høsten er manuel, gæringen er spontan, og den udføres med oprindelige gær. Vinene udarbejdes efter de mest traditionelle processer og håndlavede metoder og lagres i egetræsfade. MALCARACTER er et klart eksempel på, hvordan Tempranillo kan laves i Ribera del Duero uden yderligere hjælp. Det er en hyldest til den ukendte castilianske vindyrker i århundreder tidligere og til dens karakter, hvilket De kun være stolte over i dette projekt.

Malcaracter Wines er økologisk certificeret og det mærkes i deres vine. Bæredygtig vinavl, ingen tilsætning af mineralske og ukrudtsdræbende gødninger, pesticider eller insektsprøjtemidler.

Som Cecilia og Ignacio siger;

”VI ER RIBERA DEL DUERO, født på vingården, som generationer før. Vi er summen af vores forfædre og fremtidige generationer. Vi følger ikke lederne. Vi følger vores hjerte. Vi bryder regler og udlever drømmen. Vi producer vin, som vi vil drikke. Ve er stolt over hvem vi er – Både på den positive og negative måde. VI ER MALCARACTER.
Vingården modtager flotte høje point hos anmelderne – senest hele 93 point hos Robert Parker. Fantastisk for vin under 200 kr. pr. flaske.
Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.