Luccarelli

Luccarelli har en filosofi nemlig de 3 vigtigste elementer i vintradition i Salento: Sol, Hav og lidenskab. På få år har deres vin opnået den samme succes, der førte en hel region til toppen, hvilket gør vinene fra dette magiske område til ægte ikoner i næsten 70 lande på alle kontinenter. En sådan succes skyldes utvivlsomt den store erfaring fra deres vinproducenter. De har gennemført forskningstest i mere end 10 år og nu har identificeret de bedste vinmarker i Salento. Efterfølgende har de forfinet specielle vinfremstillingsteknikker, der gør det muligt at udtrykke de vidunderlige frugter af hundrede år gamle vinstokke.

Magien er i deres druer..

Et strejf af forårsvarme vækker minder om livet i nogle gamle vinstokke, der sover mellem stenene. Delikate grønne knopper udvikler sig på de snoede grene, revet af den tid, hvor blade og druer vil vokse. Salento himmelens lyseblå skyer vil smelte sammen med områdets røde jord og det blå af det nærliggende hav for at give de hemmelige bær farve og smag. Intensive, koncentrerede, parfumeerede druer.

Til deres vine vælger de kun den bedste frugt fra et vidunderligt land velsignet af solen. Luccarelli har valgt de ældste Primitivo vinstokke i Salento fra området Manduria og Sava. Vinstokkene er næsten et århundrede år, der stadig har styrke til at producere de mest dyrebare druer. Vingården tror, ​​det er gennem den omhyggelige markering i vinmarken, at de kan flaske unikke følelser.

Luccarelli modtager hvert eneste år flotte priser i såvel Italien som i udlandet.

Læs mere omkring vingården på deres hjemmeside, klik her.