I 1992 startede Barbara og Ross Lawsons, Lawsons Dry Hills og drev vingården indtil Barbara valgte at gå på pension og overlod hendes aktieandel til Tim og Pauline Evill, som i dag er ejerne af Lawsons. Med Tim’s baggrund i marketing og branding for bl.a. Singapore Airlines og Mercedes Benz, går vinhuset forhåbentlig en meget spændende tid i møde. Lawsons winemaking filosofi fokuserer på at dyrke vidunderlige druer fra det exceptionelle område Marlborough og transformere disse til karakteristiske og meget udtryksfulde vine. Lawson producerer idag vine med Sauvignon Blanc, Riesling, Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Noir og deres berømte Gewürztraminer. De mange druer kommer fra regioner som Wairau, Waihopai, Omaka og Awatere Valleys. Hver især er druerne kendetegnet for de specifikke områder med forskellige mikroklimaer, jordbundsforhold m.m. Tilsammen giver det dog den linie som Lawson´s Hills ønsker og heldigvis opfylder.
Lawson ønsker at lave vine som er drikkeklar, når de lancerer vinene. Med andre ord man skal ikke lade dem ligge og lagre, bare for at de er venlige at nyde. De er 100% klar fra starten af og viser at man godt kan lave vin i exceptionel høj klasse. Samtidig skal man dog ikke betale en formue for dem. Denne vingård er virkelig price for value. Hvert eneste år modtager Lawson´s Dry Hills et hav at priser. De siger dog at trofæer hænger på væggen ( og glæder dem), men arbejdet med næste års vin er mere vigtigt for dem. Sidst, men ikke mindst, modtog Lawsons i 2013 prisen som Verdens bedste Sauvignon Blanc producent!