Lange Estate Winery

Lange Estate Winery (30 hektar) blev købt i 1987 og blev først plantet i 1988 med en blanding af alle tre sorter.

Lange familien ejer idag 60 hektar jord på tre ejendomme her i Dundee Hills. I alt 45 hektar plantes med en blanding af Pinot noir, Pinot gris og Chardonnay vinstokke.

The Mia Block (15 hektar) blev købt i 2003 og først plantet i 2004 med Pinot Noir vinstokke. Området støder op til den oprindelige ejendom og er opkaldt efter Wendy Lange’s mellemnavn.

Redside Vineyard (15 hektar) blev købt i 2006 og først plantet i 2007 med Pinot Noir vinstokke. Vingården er opkaldt efter den smukke “Redside” ørred, som er indfødt og indfødt til Deschutes River Basin. “Redside” er også en henvisning til områdets røde, vulkanske jordbund, der findes på alle deres matrikler.

Lange Estate Winery er stolt af at være en lokaliseret i den prestigefyldte Dundee Hills Appellation, der er kendt for sine vulkanske jordbund (Jory og Nekia). Disse jordbund er dybe og giver god dræning. Vinmarkens rødder er tvungen til at stikke dybt i jorden, hvor den rige jordbund kan give næring. De ideelle vækstbetingelser, som jordbunden, højden og klimaet i Dundee Hills giver, producerer konsekvent fremragende vine.

Siden 2004 har Jesse Lange, som anden generation winemaker, tilsluttet sig familien og laver idag vinene. Sammen med familien lægger Jesse nu sidste hånd på det ægte håndværk i vinfremstilling. På vingården er der mulighed for at besøge smagelokalet og deres herlige vine.

Læs mere om vingården, klik her.