Chronic Cellars

Chronic Cellars fra Paso Robles blev grundlagt tilbage i 2004 af brøderne Josh og Jake Beckett. De kombinerede deres vinfremstillingsevner med deres sans for humor til at gøre en idé til virkelighed. Ved hjælp af to tons af de bedste – eller ‘kroniske’ (Cronic) druer til at fremstille killervin.

At vokse op i Paso Robles i en vinfamilie betød, at pligter kom i form af at vaske tønder, slå gærende druer ned og arbejde på aftapningslinjen. Naturligvis var Beckett-brødrene bestemt til at lave juice (vin).

Chronic Cellars handler om at bruge de bedste druer, eller som brødrene omtaler dem, “kroniske” druer for at lave alvorlig god vin til folk, der ikke tager sig selv for alvorligt. Når man lægger sin vingård lokalt, giver det sine frynsegoder. Brøderne kender alle de bedste drueavlere i Paso Robles. De har samarbejdet med disse naboer og venner for at opbygge et episk netværk. Josh kan så vælge de druer, han vil have, til alle sine forskellige blandinger.

Josh og Jake samarbejder med en barndomsven og kunstner. Hans stil er grafiske lineouts perfekt fanger deres dobbeltoptagelsesvision for mærket.

På vingården er der selvfølgelig smagelokaler, så har man tid og lige kommer forbi – så kig ind.

Over et årti senere, med et arsenal af priser, fortsætter Chronic Cellars med at forstyrre vinindustrien med spændende vin sammensætninger og sjove, farverige etiketter.

Læs mere om vingården, klik her.