Cantina Di Castignano

Cantine di Castignano repræsenterer et populært valg, kreativitet og hårdt arbejde – kerneværdier i Piceno-området, der stadig er redolent med kulturelle påvirkninger og regional tradition.

Stærke toner og subtile nuancer pryder de frugter, som jorden giver op, forstærket af den friske og salte vind fra Adriaterhavet.

Vores vingård har sofistikerede druesorter, hvoraf nogle produceres lokalt; disse er kernen i Castignano’s vinfremstilling tradition. Produktion af kvalitets lokale vine er et spørgsmål om regional identitet.

 

VORES FIRMA

Beliggende i den historiske og karakteristiske landsby, hvorfra den tager navnet, har gården Cantine di Castignano været i drift siden 1960 for at tilbyde produkter af høj kvalitet.

Første kooperative vinkælder i Piceno-området, er den for øjeblikket en af ​​de største i regionen Marche, og den har omkring 500 hektar vinmarker og mange partnere.

Navnet, traditionen og folket uopløselige knytter det til Castignano, hvor vinmarkerne og druerne vokser takket være omsorg og passion for partnerne, i en helt unik terroir omgivet af Sibylline-bjergene i Vesten og ved Adriaterhavet i øst.

For at understrege forbindelsen til territoriet bidrager også nogle mærker, der fremkalder ordenen af ​​ridderne Templar, munkefightere og landmænd, der har dybt påvirket kulturen og den lokale økonomi med deres passage i landet under pilgrimsrejse fra Rom til Jerusalem i XII århundrede.

I mere end 50 år har gården foreslået sig som et referencepunkt for Picenos vinavl, der har en helt egen produktion både for stille vine og for mousserende vine og af olivenproduktionen, der producerer ekstra jomfru olivenolie af stor kvalitet i sin gård oliemølle.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.