Banshee Wines

Banshee Wines blev startet i 2009 på en bar i Dogpatch-kvarteret i San Francisco. Banshee Wines blev lanceret med otte tønder af den eftertragtede Sonoma Coast Pinot Noir. Deres første hensigt var at fremstille vine, der smagte som det bedste, Californien havde at tilbyde, men blev prissat, så alle kunne nyde dem.

Efter et par år flyttede de op til den lille travle by Healdsburg, i hjertet af Sonoma County. Herfra udviklede og fandt man de bedste og mest eftertragtede vinmarker i Sonoma. Her arbejder man sammen med andre vingårde for at producere vin med dybde, renhed og balance. Vingården stræber efter at fremstille vine med kompleksiteten og lækkerheden af ​​dem, der findes i toppen af ​​kvaliteten og prisskalaen, men til en pris, der er overkommelig for alle og ikke kun den velhavende.

Banshee Tasting Room åbnede i august 2013 i centrum af Healdsburg, et forfriskende og afslappet sted med smagerum. Stedet er lavet i afslappet stil og er mere beregnet til at hænge ud end at være en overfyldt smagebar.

I dag fortsætter man med Banshee Wines-missionen med at lave vine i alle retninger. Vingården producere Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon m.m.

Læs mere om Banschee vinene på deres hjemmeside, klik her.