Angela Estate

Angela Estate startede med da Ken Wright mødte Antony Beck på en velgørenhedsbegivenhed i Lexington, Kentucky gennem en fælles ven, Rob Rosenstein. Auktionen og arrangementet blev afholdt på nærliggende fuldblodshestgård (Gainesway), der ejes og drives af Antony og Angela Beck. Auktionen og introduktionen var en succes. Beck og Wright blev hurtige venner og en diskussion om et projekt i Oregon blev smedet.

Beck var forelsket i Pinot Noir fra sin sydafrikanske vingård, Graham Beck. Startet af sin far havde vingården specialiseret sig i at gøre Pinot Noir til mousserende vin på den anden side af verden. Han håbede på at gøre en lige så storslået vin på den anden side. Oregon viste sig for at være det ideelle sted for Beck.

Rosenstein og Beck besluttede at investere i et venture. “Vores hensigt var, som det er nu: at lave den bedste vin i Oregon, med den bedste frugt og den bedste vinproducent,” sagde Beck. Duoen købte det land, der skulle blive kendt som Clawson Creek vingård. Vingården ligger på Savannah Ridge direkte under Abbott Claim vingård i Yamhill-Carlton AVA.

Under vingårdsspecialisten blev Mark Gould og vinmager Ken Wright plantet i de første 21 hektar i 2006. De resterende 13 hektar blev plantet i 2007. Vingården hedder “Angela” til ære for Becks kone og “Clawson Creek Vineyard “til ære for Rosensteins. I 2010 ændrede vingårdens og vinmarkens navne udelukkende til “Angela Estate”.

Siden maj måned 2017 har Alban Debealieu, tidligere winemaker fra Domaine Drouhin Oregon, stået for kælderen.

Læs mere om vingården, klik her.