Agrilandia

Agrilandia blev grundlagt i Toscana juni 1994. Om stedet, hvor man siger ”at jorden møder havet og himlen i en næsten perfekt harmoni”. Det blev Laura og Fulvio som fik deres ønske opfyldt om at genskabe vingården. Området lignede et forladt sted og man begynde at genplante vinstokke og oliventræer.

Sammen beplantede man syv hektar vinmarker, heraf to med den grønne drue Vermentino, fem med Cabernet Sauvignon og Sauvignon Franc og yderligere fem med oliventræer. Alle 12 hektar har et specielt vandingsanlæg. I to reservoirer indsamles regnvand til at vande afgrøderne i de tørre sommermåneder.

Den gamle gård er ombygget til et lækkert agriturismo, hvor man kan leje en lejlighed og nyde de fantastiske omgivelser. Agrilandia tilbyder aften måltider på deres egen toprestaurant. I stedets ånd renses alt spildevand og genbruges, ligesom der benyttes solenergi til produktion af el og varme.

Vinene er absolut topklasse, der giver begrebet ”Supertoscanere” mening. Det er simpelthen supervine fra øverste hylde.

Agrilandia styres med kærlig hånd af Laura, og ligger i nærheden af byen Castiglioncello. Udover at lave dejlige vine, har Agrilandia også det lækreste agriturismo, hvor der er mulighed for at bo i skønne omgivelser ud til havet og spise på et af områdets bedste fiskerestauranter. Herudover laver de delikate olier og grappaer – her er lækkerier for hele familien og et godt udgangspunkt for en italiensk gavekurv med toppen-af-poppen-smag fra Toscana.
Vinene hos Agrilandia er lavet af super vinmager Luca d’Attoma. Han har allerede har formået at lave to 100 point vine hos to toscanske vinhuse.

Læs mere om vingården, klik her