Grüner Veltliner

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven:

 • 0 out of 5

  Tegernseerhof Grüner Veltliner Federspiel 2016

  Dette er en kompleks og klassisk Grüner Veltliner hvidvin med klar farve, delikat duft, fin og elegant frugtsmag samt en behagelig eftersmag.
  119.00 DKK
 • 0 out of 5

  Ausstich Grüner Veltliner 2015 – Weingut Setzer

  Denne vin kommer fra markerne Ried Obernneubirg og Ried Hochstrass, som med den sandjord som giver netop Grüner Veltliner optimale betingelser, samt skaber sprød klassisk Veltliner med noter af lemon, grønne æbler og hvid peber.....
  100.00 DKK
 • 0 out of 5

  Grüner Veltliner 8000 Reserve – 2015 – Weingut Setzer

  8000 Grüner Veltliner, er ubestridt Weingut Setzers allerbedste vin.Burgundisk i stilart selvom det er Grüner Veltliner. Cremet og perfekt til lagering.
  188.00 DKK
 • 0 out of 5

  Easy Grüner Veltliner 2016 – Weingut Setzer

  Weingut Setzers Grüner Veltliner EASY to drink, - er en rigtig terrasse basker.Med smag i retning af karamel, honning, flødeagtigt, frugtigt og friskhed. Nem drikkelig - god smag.
  90.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Grüner Veltliner Kamptal Reserve 96.13 – 2013

  I 2013 var Peter Senior alvorligt syg, og det var derfor Peter junior der stod for hele produktionen - blot 17 år gammel! Det klarede han med bravour og som gave fik Peter mulighed for at lave denne vin - som er høstet på min. 50 år gamle stokke, tilsat en minimal smule naturgær og sulfitter.
  329.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Grüner Veltliner 2015

  Grüner Veltliner”Niederösterreich”, er et blend af forskellige marker på lidt yngre stokke. En vin med en frisk syre, med nuancer af grønne æbler og hyldeblomst. Let perlende og velegnet som apertitif elller lign
  100.00 DKK
 • 0 out of 5

  Weingut Emmerich Knoll Grüner Veltliner Ried Loibenberg Smaragd 2012

  En vin med mange eksotiske noter til næsen i kombination med et godt drys af pirrende hvid peber. Enestående inspirerende i glasset. Det er sådan en vin man bare burde lade stå i glasset for at få lov til at opleve de små nye sensationer, som hele tiden bliver fyret af til næsen.Fyldig, frisk, aromatisk og gnistrende ren i munden. En vin som på smukkeste vis indeholder de tre elementer som Emmerich Knoll senior og junior går efter i deres vine: "Elegance og kompleksitet uden den umiddelbare glæde ved vinen i glasset sættes over styr"
  325.00 DKK
 • 0 out of 5

  Weingut Emmerich Knoll Grüner Veltliner Vinothekfüllung Smaragd 2014

  Rig og eksotisk i næsen med markante noter af botrytis. Blomstrende og meget aromatisk i munden, men qua sine herligt modnede citrus aromaer, gnistrende rene friskhed og store mineralitet bevarer vinen på mirakuløs sin elegance.Vinen åbner på et artistisk niveau, er er berømt for at bevare sine kvaliteter i op til 20 år fra høståret.
  399.00 DKK
 • 0 out of 5

  Peter Schweiger Grüner Veltliner Reserve ”Terrassen” 2015

  Medium grøn-gul farve med sølvreflekser. Delikat gul æblefrugt, tobak og anis, mineralsk berøring, lidt tilbageholdt. Mellemkrop, hvidt æble, frisk struktureret, frugtagtig sødme i slutningen, lime eftersmag. Klar til at drikke nu.
  229.00 DKK